Cevap: Merve'nin can yoldaşları :)
| Mervee Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Pati arkadaşım,teşekkür ederim ama o kedi Behlül değilmiş...Çok sevindim...Bugün geldi mamasını yedi,suyunu içti...Şükürler olsun Rabbime...Çok mutluyum... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:43 -->-> Daha önceki mesaj 18:37 -- Dünkü olaydan sonra ancak kendime gelebildim...Çok şükür ölen kedi Behlül değilmiş....Ama yine de ölen kediye üzüldüm...Yapacak bir şey yok...Allah'ın işine karışılmaz....
Bu fotoğraftaki kedinin adı yok ama her gün düzenli olarak gelip mama yer....Çok cana yakın bir kedi..
Adı ne olsun acaba? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu da Behlül'üm ...Mamasını yedi,suyunu içti....Çok şükür gayet iyi.... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Allah bana güç kuvvet verdikçe onlara bakacağım..... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Yahu kızım kar mı yağmış bana mı öyle geliyor yoksa bu resimler bir acayip bulanık da ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |