Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2025, 14:53   #7
eiffel65
~ En İyi Popüler Bay Üyesi ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Irc.Teklan.Com.TR yeniden açsak mı ne dersiniz?

TekLanDc Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba değerli IF üyeleri.

Bir çoğunuz beni bu rumuz ile bilmezler ama çok çok eskiler SpOkE - diAbLErO olarak bilir diye umuyorum.
Uzun bir aradan sonra asıl işimiz olan domain, web hosting, sunucu kiralama, vds, vps ve tasarım işimizin yanı sıra yıllar evvel önce maziye karışan teklanı yeniden irc olarak aktif etsek mi diye düşünür olduk...

Bu konuda naçizane fikirleriniz doğrultusunda aktif edip etmeyeceğimizi belirlemek istiyoruz doğrusu.

Şimdiden vakit ayırıp okuyan, yorum yapan herkese teşekkür eder;
Sağlıklı mutlu ve keyifli günler dileriz.

Reis bence boşuna maceraya atılma. İsmi ne olursa olsun şu zamanda açılan sunucuların çoğunun ömrü kısa sürüyor. Uzun sürenlerinde bir kısmı bir süre sonra yetki kargaşasında kapanıp gidiyor. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ın dediğine katılıyorum. Bu tip köklü sunucuların zamanında kapatılması bile hataydı. Benim ömrümü yiyen E-kolay.Net, bu gün açılsa bile o eski şaşalı günlerinin çeyreğine bile gelemez. Artık sosyal medyalar bu IRC, MIRC olayların önüne geçti.

Nacizane fikrim bu yönde. Tabi emek verecek olan kişi sensin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver