son sürüm mirc'ler icin mirc.com'dan language.dll var sanirim türkce icinde cevirildi. mirc'ün görüsünü ayarlar falan filan hepsini türkceye kim cevirmis bilmiyorum. ama sanirim ceviren olmustur. ben kulanmiyorum ama vardir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:23 -->-> Daha önceki mesaj 03:02 --
sanirim kimse türkceye cevirmemis. simdi yine arastirdim almanca, italyanca ve birkac dil var ama kimse türkceye cevirmemis mirc'in görüsünü ve ayarlar bölümünü degistiren dll'i. Bende almanca var ama iyi cevirilmemis. biara kendim yapmak istedim ama sonra vazgectim. :-)
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:33 -->-> Daha önceki mesaj 03:23 --
|
Alıntı: |
mIRC 7.77 has been released! (June 11th 2024)
This is a small update that adds features and addresses a number of issues reported by users since the last release. It includes improvements, changes and fixes, including: - Added support for loading translated resources from language DLLs
|
Yani:
|
Alıntı: |
mIRC 7.77 yayınlandı! (11 Haziran 2024) Bu, son sürümden bu yana kullanıcılar tarafından bildirilen bir dizi sorunu ele alan ve özellikler ekleyen küçük bir güncellemedir. Aşağıdakiler dahil olmak üzere iyileştirmeler, değişiklikler ve düzeltmeler içerir: Dil DLL'lerinden çevrilmiş kaynakların yüklenmesi için destek eklendi.
|