Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2025, 13:43   #29
Derya Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sizce üniversite mezunu olmak gerçekten önemlimidir ?

neXus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim nezdimde okumak her zaman iyidir önemlidir, okumak bir kültür dür, herkes okuyamaz okuduğunu sanır.
Yorumlara baktığım da okuyup adam olamayan çok kişi var diyen olmuş, ben bu konuya farklı bakıyorum biraz, evde 1 anne baba'nın adam edemediğini, okulun adam etmesini beklemek bence çok büyük bir beklenti.
İlk eğitimi evde anne baba verebilmeli, iyi ve dürüst bir insan olmayı çocuklarına aşılayabilmeli mesela, anne baba bu sorumluluğu yerine getirmediği zaman üniversite okusa bile ne yazıkki bir vasıfa bürünemiyor bu insanlar.
Birde okusaydım bunu yapamazdım sözleri geliyor sürekli kulağa, tamam bunu yapmışsın, şimdi oku ozaman ? Okumanın yaşı yok öğrenmeninde.
Çok pis gaza geldim kayıt açıldıysa sınav kaydı yapayım belki açıktan okurum 1 bölüm 😅

Not : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nın yorumuna katılmakla birlikte, böyle bir bölüm yerine her bölüme mutlak suretle karakter dersi konulsa daha makbul olur. Zira kimse karakter sorunu olduğunu düşünmüyor, boş kalır o bölüm ☺

Katılıyorum düşüncenize @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları