Konu: Terazi Burcu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2025, 20:47   #53
shera_hanif Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Terazi kadınına bir bakış - 1

bende detay bir harita üstünden anlatım yapayım

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

haritada yükselen terazi görmektesiniz (okla işaretledim) terazinin bulunduğu evi kare içerisine aldım. haritanızda yükselen terazi iseniz yada terazi burcunda gezegeniniz varsa oradaki gezegenlerin TERAZİ etkisinde olacağını bilelim.
ilişkiler konusuna gelirsek eğer; terazi burcu yapı olarak ONAYLANMAK ister. (aslan gibi alkış meraklısı değildir)1. evinde bulunan gezegenler onun onay ihtiyacını gösterir.
örnekteki haritada mars 1. evde bulunuyor bu da erkeğin onayını gösterir. erkeğin ona hakim olmasını isterken herkesin de bu erkek seçimini onaylaması gerektiğini düşünür. maalesef bu kişi hayatına alacağı erkekleri onaylatmak amacıyla etrafına beğendirme gayretinde olacaktır.
ilişkiler ve evlilik kısmına gelecek olursak, mavi kare içine aldığım alan. orası da KOÇ burcu. inatçı, öne çıkan atak bir erkek ile olabilir. ama evdeki pozisyonlara bakalım; 7. evde lilith var ve mars ile tam karşıtlık yapıyor. aynı zamanda 7. evin tam başlangıcında ay bulunmakta.
ay = anne
lilith = korkular

annesinin yaptığı yanlış eş seçiminden korkup kendisi de aynı yola düşecektir (lilith/mars karşıtlığı)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver