En güzel Gül;
En güzel Gül;
Duruşuyla içindeki huzuru yansıtanıdır.
Bir gül ki, dikenleriyle bile kendini savunur, ama yine de nazlı bir şekilde açar ve etrafına güzellik saçar. O gül, içindeki gerçek zarafeti gösterendir.
En güzel Melodi;
Kalpten gelen tınıdır.
Bir melodi, sadece kulağı değil, ruhu da okşar. İçten gelen, samimi bir ezgi en güçlü ve en güzel olanıdır. O melodiyi dinlemek, her şeyin anlam bulması gibidir.
En güzel Ev;
Sevgiyle inşa edilendir.
Bir ev, dört duvardan fazlasıdır; içinde sevgi barındıran, huzuru veren bir yuva halini alır. Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun, kalpten yapılan bir ev her zaman en güzeldir.
En güzel Beden;
Ruhunu yansıtanıdır.
Beden, dışarıdan göründüğünden daha fazlasını taşır. İçindeki huzur ve denge, dışarıya yansıyan güzellikleri yaratır. Gerçek güzellik, ruhun yansımasıdır.
En güzel Dil;
İyilik ve sabırla konuşandır.
Bir dil, konuştuğu kelimelerle insanları iyiliğe yönlendirirse, o dil en güzel dildir. Sabırla söylenen her söz, karşısındakini anlamaya yönelik bir adımdır.
En güzel Aşk;
Karşılıksız olandır.
Bir aşk, hiçbir beklenti olmadan, sadece saf bir şekilde verilen sevgidir. Her şeyin içinde özlemler, fakat hiçbir hırs yoktur. O aşk, her anıyla değer kazanır.
En güzel Yaşam;
İçindeki huzuru paylaşandır.
Bir yaşam, sadece var olmak değil, başkalarına dokunmak, iyilik ve sevgi sunmaktır. Bir insanın yaşamı, çevresine kattığı değerle anlam bulur... Alıntı.
__________________ Hiç yenilgim yok.
Çünkü hayatımdan çıkardığım hiç kimse bana Kaybetmişim gibi hissettirmedi.
Ben hep kurtulmuşum gibi hissettim..! |