Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2025, 13:13   #5
shera_hanif Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlerletim haritalarında transitler nasıl kullanılır?

ilerletim haritaları, doğum haritamızın güncellenmiş halidir. 2 çeşit ilerletim haritası kullanıyoruz;
1. güneş günü ilerletimi : her geçirdiğiniz yaş için doğum haritanızı 1 gün ilerletmek
2. güneş derecesi ilerletimi : her geçirdiğiniz yıl için tüm haritayı güneş derecesi 1 yıl olarak kaydırmak

bu konu başlığı altında güneş günü (secondary prosesyon) ilerletim haritasını anlatıyor olacağım.

karmaşık gelmemesi için örnek verelim;
diyelim ki doğum gününüz 16 haziran 1963 olsun. 30 yaşına geldiğinizde 16 temmuz 1963 yılı haritası sizin için geçerlidir. bu şekilde her yıl için 1 gün iletletim yapıyoruz.
peki ne işimize yarar? tüm gezegenler burç değiştirecektir, doğduğunuz ay fazı değişecektir hatta tutulmalar deneyimleyeceksinizdir.
ayrıca en önemlisi retro gezegenleriniz düz harekete geçer yada düz hareketteki gezegenleriniz retro olur.
bu haritalar sayesinde saklı olan açılar tetiklenirler. genetik hastalıklar ortaya çıkmaya başlar.
işte bu haritalar ile transitleri izlerseniz çok çok hakim olmanız gerekmektedir yani dakikasına kadar çıkarılmış ve doğrulanmış haritalar gerekiyor.
transit gezegenlerin konumu ise ameliyatları hastalık ilerlemelerini ya da olayların sonuçlarını gösterir, sürecin nasıl işleyeceğini anlatır.
diyelim ki ilerletilmiş haritanızda güneşiniz başak burcunda olsun. ay düğümleri şimdi balık/başak aksında olduğundan güneşiniz tetiklenecektir. buraya bir de mars geldiğini düşünürseniz bağırsak enfeksiyonları hazım problemleri hatta silahla karın bölgesinden yaralanmalar bile söz konusudur.
ilerletim haritalarının çok bilinmemesinin ve danışmanlıklarda öne çıkmamasının sebebi ise insanların teknik detayları ve kötü olayları duymak istememeleridir.
artı olarak haritaların detaylarını çıkartmak ya da doğum saati kesinleştirmesi yapmak her astrolog tarafından uygulanamaz. üstüne bir de aşk durumunu soran tiplerle muhatap olununca kişilere bu detaylar zaten verilmez.
saygılarımla..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları