10 Mart 2025, 21:18
|
#3 |
Çevrimiçi ~ Gothicum Est Pulchrum ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Başak burcu kadını hakkında - 2
ilişkilerde çok zordur bu kadınlar. 'seviyor muyum ki, sevdim mi ki, bugün sanki aşık oluyor gibiyim de ama yok ya çok sinir biri' gibi kafasında yüz defa fikir değiştirir.
dikkat bak, "kafasında" diyorum. çünkü bu kadınlar kalplerini işin içine pek sokmazlar. ilişkilerini bile mantık çerçevesinde yaşarlar. o yüzden hep kalplerini çarptıracak, mantıklarını devre dışı bıraktıracak erkeği ararlar.
mükemmeliyetçidirler, evet ama paraya ve abartılı hediyelere hiç önem vermezler. köprüye ışıklarla yazılmış bir evlenme teklifi mi, yoksa en zor anında yanına koşup yanağına bir öpücük kondurması mı, yolda gördüğü bir çiçeği sırf ona benzetti diye koparıp getirmesi mi ya da en sevdiği çikolatayı kendi yemese bile "sen seversin diye aldım" demesi mi daha çok hoşuna gider derseniz, o kesinlikle birinciyi seçmeyecektir.
nanılmaz kuruntulu, inanılmaz takıntılıdırlar. en ufak şeyleri bile evirip çevirirler. ayrıntılarda boğulurlar. sizin farkında olmadan söylediğiniz bir söz, bir bakış, bir hareketinizi o anında algılar ve olumsuzluklar haznesine kaydeder. bir nevi koleksiyoncudur bu kadınlar. sizi en küçük yapı taşlarınıza ayırıp öyle inceler, tartarlar. ha bu iyi bir özellik mi, değişir.
kuvvetli analiz yetenekleri nedeniyle insanları daha ilk günlerden tanırlar, başlarına ne geleceğini kestirirler, bir sonraki adımları görürler. ama buna rağmen, yaşamak istediklerini yaşarlar. kendilerine göz göre göre zarar veren yine kendileri olduğu için de acı çekerler.
sonrasına korkak bir yapıları vardır. oğlak,boğa gibi kurnazlıkları evlere şenliktir. o abartı detaylar ile size hayatı zindan ederler. sanki yarın deprem olacak, kıyamet gelecek. bu korkak yapılarının gereğidir. karamsarlığı fenalar fenasıdır. ihtimaller kafasında 100 tane tilki vardır. ve her şeyinizi ezberler ve o ezberlediklerine göre size yaklaşım sergilerler. mesela bu ezber dışında bir davranış sergilerseniz. bittiniz sorgulama başlar bir anda. sanki karşınızkda cumhuriyet savcısı var öyle düşünün yani. ve çok yorucu burçtur sizi aşırı yorar. oğlak,boğa gibi.
iyi insanlardır. ama işte bu yukarıdakiler onu zor ötesi insan yapıyor. Bonus: çok konuşurlar.
kendi gruplarıyla mutlu mesut yaşarlar. su grupları: balığın duygusal ve romantik yapısı. onu sevgi pıtırcığı yapar. akrebin gizemli,tutkulu,güçlü yanı onu cezbeder ve heyecanlandırır. yengecin evcimen ve ailesine olan sadakati onu mutlu eder. ama burada bir pürüz var. yengeç,balıklar başağın eleştilerini ve ahiret sorularını görmemezlikten gelir veya anlayışla karşılar. ama akrep onlar gibi değil. bir yerden sonra akrebin şalter atar. başağı terk eder. başakda ne oldum ne bitti diye düşünmeye başlar. Alıntıdır.. |
| |