Bugün bahçede tam bir şölen vardı. Kedilerimiz, tavuğumuz, civcivlerimiz ve kaplumbağamız için harika bir güneşlenme zamanıydı. Güneşin sıcak ışıkları altında hepsi kendi köşelerinde huzurla vakit geçirdi. Kimisi toprağa yayıldı, kimisi merakla etrafı izledi.
Onlara küçük bir ikramda bulunmak istedim ve hepsine birer ot verdim. Her biri kendi usulünce bu doğal ikramı kabul etti. Civcivler minik gagalarıyla neşeyle tırtıklarken, kaplumbağamız ağırbaşlı bir edayla çiğnemeye başladı. Kediler ise önce koklayıp sonra merakla tadına baktı. Tavuğumuz ise her zamanki gibi iştahla yedi.
Doğanın içinde, farklı türlerden dostlarla vakit geçirmenin huzuru bambaşka. Bugün bir kez daha anladım ki, küçük anlar ve paylaşımlar hayatın en değerli anıları oluyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]