Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2025, 09:02   #10
Toprak Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRC Web Auth | NodeJS

zurnamix Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hiç durulamadan kurulamadan reklamı geldi aklıma...

stabil gelişmiş google recaptcha unreal 6 da mevcut unreal3.2 kalmayı meslek haline getirenler için uygun değildir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

yazılımcısının dediğine göre:
"UnrealIRCd ağınızı Google reCAPTCHA ile güzel ve temiz bir entegrasyonun arkasında koruyun.
Bir kullanıcı sunucunuza bağlandığında ve belirttiğiniz ölçütlerle eşleştiğinde, Google reCAPTCHA v3 ile kaplı bir doğrulama sayfasına giden bir bağlantıyla karşılanacaktır.
Bu bağlantıyı takip edip düğmeye (ve belirttiğiniz diğer form öğelerine) tıkladıklarında, IRC'ye olan bağlantıları otomatik olarak devam edecektir (IRC'ye kod yapıştırmaya gerek yoktur)."

örnek irc.ayna.org 'da mevcuttur.

Valware sağolsun unreal6 da yaptı kendisi ile konuştum da unreal6 a geçersem destek olacağını da ifade etti ama bir alışkanlık kolay bırakılmıyor.
Evet ayna.org da bu sistemi kullanıyoruz ama yakın zaman da daha farklı sistemlerde olucak şu an için o modül aktif
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile farklı projelerimiz var Rohit efendi..

Ayrıca adamın kendine has yaptırdığı tasarımları çalmayı bırakın neredeyse titleyi bile çalıcaksınız, olum varya ne komiksin la kamil her haline gülüyorum senin

Şunu da ekleyim de nereden baksan yaklaşık 13-14 sene olmuştur bu olay cocoriconun fikri idi önce o yaptı sonra ben igs olarak yaptım hani geçmişi bı araştır

Konu Toprak tarafından (19 Mart 2025 Saat 09:08 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan