Merhaba,
Benden çok istenilen bir kod olduğu için uygun zamanım olduğundan dolayı yazdım. Kod kanalda konuşmaları kayıt eder ve daha sonra bu kayıt edilen mesajlara ulaşmanızı sağlar.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:TEXT:*:#: {
if ($1 != .logoku) {
var %kanal = $chan
var %nick = $nick
var %mesaj = $1-
var %tarih = $replace($date, /, .) $time
write kanallog.txt %tarih - %kanal - %nick - %mesaj
}
; Kırmızı ile işaretlediğim kısıma yönetim|kanal1|kanal2 gibi arttırabilirsiniz.
if $regex($1,/^[\.\!]logoku/iS) && $regex(#,/yönetim|testmsl/i) {
if ($nick isop $chan) {
if ($regex($1-, /^\.logoku\s+#\S+\s+\S+(\s+\d{2}\.\d{2}\.\d{4})?$/i)) {
msg # 4 $3 2 ait loglar 4 $2 2 kanalı için aranıyor...
var %hedefKanal = $lower($gettok($1-, 2, 32)), %hedefNick = $lower($gettok($1-, 3, 32)), %tarih = $iif($gettok($1-, 4, 32), $gettok($1-, 4, 32), $replace($date, /, .))
var %bulundu = 0, %satir = 1
while ($read(kanallog.txt, %satir)) {
var %logSatiri = $ifmatch
if ($regex(%logSatiri, /^(\d{2}\.\d{2}\.\d{4}) \d{2}:\d{2}:\d{2} - (\S+) - (\S+) - (.+)$/i)) {
if ($regml(1) == %tarih && $lower($regml(2)) == %hedefKanal && $lower($regml(3)) == %hedefNick) {
.timer 1 2 msg # 4Tarih: 2 $regml(1) 4 Kanal: 2 $regml(2) 4 Nick: 2 $regml(3) 4 Mesaj: 2 $regml(4)
inc %bulundu
}
}
inc %satir
}
if (%bulundu == 0) {
.timer 1 1 msg # 10 "Belirtilen kritere uygun log bulunamadı."
}
}
else {
.timer 1 1 msg # 10 "Hatalı komut formatı! Doğru kullanım: .logoku #kanal nick [gg.aa.yyyy]"
}
}
else {
.timer 1 1 msg # 10 "Bu komutu kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz."
}
}
}
Çalışma şekli;
Eklediğiniz bot veya kendiniz her ne ise bulunduğu kanallarda konuşmaları kayıt eder formata uygun şekilde arama yapmanıza olanak tanır. Kod içerisinde kanal yetkilendirme sistemi var ben yönetim ve testmsl deneme kanalı için ayarladım siz sorgunun hangi kanalda olduğunu kırmızı ile işaretleyeceğim oraya eklersiniz kanalda op yetkisinde olan herkes sorunsuz kullanabilir.
Kullanım;
.logoku #kanal nick tarih
Tarih belirtmesseniz o günün tarihini esas alır.
Örnek görünüm; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok detaylı bir çalışma değil. Dilediğiniz gibi kullanabilir, değiştirebilirsiniz. İyi forumlar.