Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2025, 00:17   #10
zAZ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: herkes için Özelleştirilmiş KiwiIRC %100 kurulum desteği demolu

sedakeles Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba kurulumunu biraz daha detaylı anlatsaydınız iyi olurdu denedim ama kuramadım ben. github'da anlatımı var ama unrealircd.conf dosyasına irc girişi için ayrıca bir giriş kodu ekleniyor sanırım ayrıca port da açılması gerekiyor yarn kurulumunu pek anlamadım build yapıyorum bitiyor ama ne etc nede usr/share ye hiç bir şey kurulmuyor dist klasoru kiwiirc klasörünün içine kuruluyor ayrıca kendimiz mi oraya kopyalıyoruz çünkü config de yollar bu dizilimi gösteriyor. hostun içine kurmuyoruz sanırım root olarak kurulum yapılıyor demişsiniz.

Pc başında değilim fakat söyle kuruluma baslayabilirsin

git clone [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
$ cd kiwiirc/
$ yarn install
$ yarn build

Herhangi bir hata çıkmazsa kurulacak daha sonra oluşan dost/ dosyasını üst/share/kiwiirc klasörü altına kopyala

static/config.json dosyasını yukarda paylaştım ama orada eklentili olduğu için düzenlemek gerek şuan telefondan cvp yazıyorum eksiklerim varsa kbakmayin fark eden arkadaşlar ekleme yapsın

Sonra webircgateway kurmalisin (yeni bir hesap aç onun için kür)
Bununla calistiracaksin.

adduser kiwiirc
su - kiwiirc
go get github.com/kiwiirc/webircgateway
cd webircgateway
go build -o webircgateway main.go

Daha bu dosya altında config dosyasını düzenlemelerin

Ayrıca nginx ayarlarını verdim onunla da reserveproxy ayarlarını yapabilirsin

Genel olarak anlattım illaki hatalar olacak paylaş ona göre adım atalım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:10 -->-> Daha önceki mesaj 23:51 --

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba kurulumunu biraz daha detaylı anlatsaydınız iyi olurdu denedim ama kuramadım ben. github'da anlatımı var ama unrealircd.conf dosyasına irc girişi için ayrıca bir giriş kodu ekleniyor sanırım ayrıca port da açılması gerekiyor yarn kurulumunu pek anlamadım build yapıyorum bitiyor ama ne etc nede usr/share ye hiç bir şey kurulmuyor dist klasoru kiwiirc klasörünün içine kuruluyor ayrıca kendimiz mi oraya kopyalıyoruz çünkü config de yollar bu dizilimi gösteriyor. hostun içine kurmuyoruz sanırım root olarak kurulum yapılıyor demişsiniz.

Kiwiirc gönüllüleri ve yapımcıları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] #kiwiirc kanalında ingilizce her zaman destek alabileceğini hatırlatmak isterim hem bizden hem de onlardan destek alınmalı irc.libera.chat yada direk libera.chat adresine mIRC ile giriş yapabilirsin kanal #kiwiirc ingilizce destek

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:13 -->-> Daha önceki mesaj 00:10 --

Tupac Nickli Üyeden Alıntı
umut kardesim haklisin bunlar hirsiz vatanhaini adminler zurnamix ban cekelim

😁
"zalimin oğlu hırsızlar kiwiirci çaldı" diye bir konu aç bro orada anlat

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:17 -->-> Daha önceki mesaj 00:13 --

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Burada unrealircd için kiwi kodu paylasild en altta

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
webirc { mask 127.0.0.1; password "secret"; //kiwiirc settings }; webirc { mask 62.76.230.98; // kendi ip adresin password "secret"; };

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan