Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Nisan 2025, 17:32   #1
Devrim Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sohbet.ORG.TR / Muhabbet.ORG.TR Hk.

Efendim herkese merhaba,

Sevgili dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın bir süredir üzerinde çalıştığı bu projeye bende dahil olduğumu belirtmek isterim. Artık yılların vermiş olduğu birliktelik, birikim ve özlem ile bu çıktığımz yolda tanıdık tanımadık herkesi bekliyorum. Saygılar..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Güncel Yönetim Kadromuz;

Sunucu Sahibi: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Technical Admin: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Root Admin: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Super Admin: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Net Admin: pathfinder - immortaL - Devrim
Services Admin: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - inci
Server Admin: Secil - NiSaNuR

Genel sorumlu: Deep, Devrim
Genel sorumlu yardimcisi: EceNaz
Teknik sorumlu: QBilisim
Kanal sorumlusu: pathfinder
Nick sorumlusu: Not
Vip & Gold sorumlusu: Spacely
Web sorumlusu: Pentagram
Radyo sorumlusu: NiSaNuR [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Operhelp & Help sorumlusu: h2o

Konu Devrim tarafından (07 Nisan 2025 Saat 17:33 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver