Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2025, 14:04   #1
bekirbyk Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yapay Zeka Destekli Blogda Sitemap ve Yönlendirme Hatası

Selamlar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailesi,

Yakın zamanda yapay zekâ destekli içerik üretim sistemleriyle küçük bir blog oluşturdum. Özellikle "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" gibi konularda kullanıcı dostu bilgiler sunmaya çalışıyorum.

Ancak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerinde birkaç teknik sorunla karşılaştım. Belki benzer durumları yaşayanlar vardır diye buraya da danışmak istedim:

• Site haritası getirilemedi hatası alıyorum (sitemap.xml ekli olmasına rağmen)
• Yeniden yönlendirme hatası zaman zaman sayfalarda gözüküyor (özellikle mobil sürümde)

Blog tamamen doğal cilt bakımı üzerine odaklı. Örneğin "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" veya "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]" gibi makaleler var. İçerik kısmında bir problem yok gibi duruyor ama teknik tarafta sıkıntılar yaşıyorum.

Buraya göz atıp bir şey dikkat çeker mi diye bakmak isterseniz: 👉 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu tarz sorunları nasıl çözebilirim? Özellikle Blogger üzerinde sitemap veya yönlendirme problemleri yaşamış olan var mı?

Tavsiye ve deneyimlerinize açığım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan