Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2025, 21:38   #5
MoHaC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRC chat ortamında Radyo gerekli midir?

haybeden Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arabesk çalıyorsa yeni nesil durmuyor hemen kaçıyor popüler müzik bir de yayıncının diksiyonu sesi çok önemli ağır bir şarkıdan sonra Müslüm Gürses Orhan Gencebay Ferdi Tayfur çalması gülünç oluyor) yayıncı dediğin yarışmalar yapacak akıcı konuşacak gelenleri karşılayacak sohbete dahil edecek çok önemli user. 2 saat nasıl geçtiğini anlamayacak kısaca eğlence radyo amacı bu ama şimdi bakıyorum da öyle yayıncılar çok az. Tiktok'a bakıyorum adam bir yayın alıyor 7000 kişi dinliyor irc toplam user sayısından çok profesyonel yayıncılar iletişim kurulmalı site sahipleri tarafından unutmayın profesyonel yayıncılar asla gidip de demezler bana yayın verin.özellikle Özgür ve diksiyonu düzgün akıcı yarışmalar yapan yayıncıları tercih etmesini tavsiye ederim bu şekilde anca ilerleme olur.

üstadım ne yaptın sen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ircte yayın yapan yayıncılar bunun karşılığında maddi bir beklenti içinde değiller aksine tam tersi kendinden veriyorlar...senin beklediğin yayın için ciddi ekipman gerekli studyo o bu şu grekli...kendimden örnek vereyim işten eve geliyorum pc açıyorum sunucuya giriyorum radyo uygunsa yayın alıyorum bunun için basit bir program bir mikrofon yeterli...ircte yayın yapan hiç bir yayıncıya laf ettirmem sözüm sana değil ircte yayın yapan arkadaşları küçümseyenlere...örnek verdiğin tiktok milyarlarca kullanıcısı olan bir platform ve orada yayınını 7000 kişi dinleyen kişi benim gözümde başarısızdır...kısacası radyosuz irc olmaz

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan