Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2025, 19:57   #54
Undomiel Doğrulanmış Üye
Lóte cala mi lómelindë.
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 🗨 İF - Çok Bilmiş Konuğu Undomiel <2>

Roger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin deyişinle merhaba eloo (:
Öncelikle senin hakkında düşüncelerimi belirteyim. Yani çok tanımıyorum hatta hiç tanımıyorum seni.Dışardan baktığım kadarıyla gerçekten enerjine hayran bırakan pozitif bir kişiliğe sahipsin. Eminim sohbet etsek saatlerce sıkılmadan sohbet edebilirim ve aynı zamanda iyi bir arkadaş olduğunu görebiliyorum. Bu duygulara önem veren birisin.

Baktım sorulara genel anlamda seni tanıma adına sorular sorulmuş.
Benim üç tane sorum olacaktı. Üçü de seni tanımaktan ziyade hayatını sana sorgulamak olabilir.

İlk sorum : Alzheimer hastası olsaydın ve sana sadece tek bir anını hatırlatma şansı verilseydi bu hangi anın olurdu ?

İkinci sorum : Deselerdi ki sana bir anını hayatında sileceğiz hangi anını silmek isterdin?

Üçüncü soru : Bu hayatta hiç kaybetme korkunu kaybettin mi ?

Teşekkür ederim.

Güzelll düşüncelerin için teşekkür ederim
Allah beni yaratırkrn pozitifliği fazla vermiş

1) O kadar çok varkii güzel anım şükürler olsun içinden seçemedim. Ama hep en çok yad ettiğim babaannemdr topladığımız o bayram günlerinden birisi olabilir.
2)Kötü olanların hepsi silinse olmaz mı ama en çok utandığım bir an var o silinsin.
3) Hayır.

Teşekkür ederim 🤩

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

sağ tarafımda davam sol tarafımda rap var....

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan