Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2025, 14:52   #5
zAZ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Unreal3.2 + Kiwiirc çalıştırıldı :)

MeteHANcan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Evet, KiwiIRC'nin eski UnrealIRCd 3.2 sistemlerinde sorunsuz çalışması gerçekten ilginç! Genellikle eski ve yeni yazılımlar arasında uyumluluk sorunları olabilir, ancak KiwiIRC'nin bu eski sistemlerde iyi çalıştığını görmek güzel bir sürpriz. Sen bu uyumluluk hakkında daha fazla test yaptın mı, yoksa sadece rastgele keşfettin mi? Eğer daha fazla detay varsa, paylaşmanı isterim.

"Eski ve yeni yazılımlar..." Kaba taslak bir bakış açısı kiwiirc in desteklediği altyapı ile unreal3.2 ki eşleşiyor farklı bir servera da kuruldu sorunsuz calisiyor duyurulacak

Neler mümkün değil teorik olarak soyleyebilirim
(denemedim zira ilgili modulllerinin olmadığını eklenmesi gerektiğini düşünüyorum zaruri olmayan özellikler olduğu için ilgilenmedim)

Kiwiirc file upload
unreal3.2 ile çalışma ihtimali yok gibi çünkü

openssl rand -base64 32 (web ile ircd arasında kripto haberleşmesi)

/EXTJWT (modül)

Bu iki şeyden dolayı şuanlik olmayabilir uzerinde çalışılmalı

Uygun zamanda nasıl olduğu ve inceliklerini paylaşacağım

Kısaca yakın zamanda unreal3.2 kullanan herkes kiwiirc kullanabilecek

Büyük serverler isterlerse destek verebilirim kendi ana serverlarindan bağımsız boş bir vps ile + ircderine eklettecegim izinlerle calistirabilirim ve kullanabilirler kullanıcılarına bu seçeneği sunabilirler kaybedecek hiç bir şeyleri yok.

Neler mümkün

Özel ac kapa
Karanlık/aydınlık
Uyarı sesleri ac kapa
Çoklu radyo dinletme imkani
Geniş theme desteği
Kiwiirc kullanıcıları birilerine yazmadığı sürece özele yazmanın engellenme özelliği gibi yüzlerce gelişmiş özelliği 2 kelime ile eklemeleri mümkün..

Ve daha bir çok modern opsiyon
Ayrıca şuanda anasayfalarindan kiwiirc e identify ile girmeleri mumkun

Ve bu şu demek gözler kiwiirc e odaklanacak basit sorunlar için isteğe bağlı modüller HTML CSS node ile çok basit bir şekilde eklenebilecek...

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:52 -->-> Daha önceki mesaj 14:05 --

eklemeyi unuttum ayrıca "türkçe dil desteği" türkçe karakterler sorunsuz kullanılır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan