Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mayıs 2025, 18:39   #1
Çevrimdışı
KoJiRo Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su Settar Tanrıöğen yaşadıklarını anlattı




Geçen yıl beyin kanaması geçiren ve 2 kez ameliyat olan 61 yaşındaki Settar Tanrıöğen, hastalığı hakkında konuştu.

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakteriyle ekranlarda olmuştu.

Dizi devam ederken sette beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen, diziden ayrılmak zorunda kalmış ve uzun süre tedavi görmüştü.

Aslı Şafak'ın programına konuk olan Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrası neler yaşadığını paylaştı.

"HİÇ FENA GİTMEDİ"

Usta oyuncu, "Ölümün kıyısından döndüm. Beyin kanamasından tam çıkan hemen hemen yoktur. İyiyim çok şükür az bir zaman kaldı. Çalıştım bu arada 8 bölüm 'Kızıl Goncalar’da rol aldım. Hiç de fena gitmedi. Beyin kanamasını, 'Bu da geldi geçti çok şükür' diyerek atlattım." dedi.

"PARA BİTMEK ÜZERE"

"Hastalığın başlarında hatırlamıyordum" diyen Settar Tanrıöğen maddi sıkıntı yaşadığını da belirtti. Ekonomik durumuyla ilgili konuşan Tanrıöğen, "Para bitmek üzere. Eylüle kadar ya da yılbaşına kadar bir dizi gelir. O zamana kadar idare ederiz." dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver