Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mayıs 2025, 09:36   #808
Enise Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geçmiş olsun be nur yüzlüm.. Ben geçen sene temmuzda 40 havada soğuk aldım boğaz şişim 44 gün geçmedi mikrobun yazı kışı olmaz.. Feroş ablan bunları iyi bilir.. havaya aldanma da kendini sıcak tut birde sebze meyveyi bol yiyip elini günde en az 3-4 sabunlu suyla yıka emi güzel kızım.. Benim tavsiyelerim budur ...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Geçmiş olsun tekrar ...

teşekkür ederim Dedecan dede dikkat ederim inşaAllah yıkıyorum sürekli meyve yiyorum ama iyi olamadım neden bilmiyorum

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:36 -->-> Daha önceki mesaj 09:34 --

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
gelebildigine sevindik canim,
Gecmis olsun, kuru okusuruk feci ya, benide uyutmadi gunlerce. Balli cay iciyorum kac gundur, kisa sureligine iyi geliyorz abin nasil, konusuyormusunuz

bende aynı abla ballı çay içmekten bal gibi oldum zaten ( bal gibiyim ) orası ayrı tabiki kuru öksürük sevmiyorum ama yapacak bir şey yok abimle konuşuyoruz evet abla arar sürekli biz arıyoruz 6 ay diye gitti oradaki arkadaşları beraber ikinci 6 ya kalalım demişler kalacağım diyor ama bilmiyorum belki kararı değişir

1
Feronia bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver