02 Haziran 2025, 19:00
|
#25 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Shibumi’nin düğününden..
| Absent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Dostlarımızı böyle mutlu günlerinde yalnız bırakmak bana yakışır mı blissciiim. Yeter ki davet etsinler. Kilometre, yer, mekan önemsiz bilirsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eyvallah devreeem. Adana’nın ağası benim diyo adam, saçacak tabi parayı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pampa bunu o karede cila olarak içiyoduk biz. Ondan önce içilen viskinin haddi hesabı yok. Sadece 13 kilo ben götürdüm zaten, sen hesap et. Yine diyorum, ben bira içecek kadar fakir değilim skfkdkdk
Tamam gülüm sağlık olsun, ama yine sen gel bence. Selçuk 3 kilo boğma verdi. Ya gel beraber öldürelim, ya da onlar bitince gelirim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ankara’dan geçerken seni alayım dedim, işler yoğun dedin abi. Efesi Selçuk almış, yoksa içilmez de başka yoktu dedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bakarız pamp. Cilaymış mış 😁 Jacobsen Vintage No 3 birasından ısmarla bana pampa. Benim gibi fakirler o birayı çok seviyo 3 tane alsan yeter |
| |