Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Haziran 2025, 15:15   #109
Aragorn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YouTube için öneri

neXus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerli kardeşim metin, gene yakmışsın beynini ve güzel fikirler ile gelmişsin , hoş gelmişsin tekrardan.
Düşünce çok kaliteli ve muazzam gerçekten, bunu bende düşünmüştüm ancak bu seviyede insanların izlenmesi daha yoğun, abonesi 100bin üstü insanların olduğu kanallara yada topluluklara hitap edeceğini düşünüyordum, halende öyle düşünüyorum açıkcası, hali hazırda röportaj yaptığımız kişileri bile hatır gönüle kamera önüne alıyoruz.
Ancak son söylediğin söz fikirden daha önemli benim için, bu gibi kişileri bulmada ve iletişimde öncülük edecek arayı bulmaya destek verecek isen denenebilir.
Bu dönem real hayatımda bitakım olumsuzluklar yaşadığımdan ötürü pek fazla foruma ve video işlerine odaklanamıyorum, bu cevabıda anca fırsat bulup kafayı toplayıp yazabildim. Bayramdan sonra olmazsa bi oturalım hem bi çay içeriz + sını - sini konuşuruz hiçbişey olmazsa bi hasbihal eder seneler sonra görüşmüş oluruz.

Değerli fikirlerin ve desteğin için şahsım adına çok teşekkür ediyorum, en kısa sürede görüşmek üzre ☺

Umarım herşey senin için yoluna girer abi, bayramdan sonra oturuyoruz o zaman.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan