Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2025, 01:35   #935
Absent Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Aperson Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen gibi Bmw mi almamız lazım illa? Oysa ben yıldız yada 4 halka düşünüyordum kfksöcld

Tamam gittim 😁

La araba dediğin nedir beaa tofaşlardan geldik biz buralara, sende biliyosun az çok. İtin olsun senin bmw. Geçen de dedim pampa ne zaman lazım dersen gel al. Hiç bir şey senden değerli değil şu hayatta sdgknsdkjlg dötünü kaldırayım biraz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:35 -->-> Daha önceki mesaj 01:34 --

idyllic Nickli Üyeden Alıntı

seko uğraşma @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile.. o istese deniz kızı yakalar ama kalp çarpıntısı yapması lazım, ELEKTRİK önemli akdhkshd

İstese.. İstemediğinden yalnız yani skhgskjh he yaa biliyom gülüm, ineklerde uçuyo zaten

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver