Kullanıcı Adı: KaanÖzkan
IRCD Sunucu Adı: irc.sohbetzade.net
Sunucu Sahibi: KaanÖzkan
Sunucu Bağlantı Portları: 6665, 6666, 6667, 6668, 6669, 7000
Toplam Link Sayısı: 5
Root Administrator: SevDa Suna
Network Administrator: Esinti IşıLtı
Technical Administrator: SekerShel
Services Administrator: Alıncak
Server Administrator: Alıncak
Co Administrator: Alıncak
IRC Operatör: Alıncak
HelpFounder: KaanÖzkan
Kullanıcı Sayısı: 20
Kanal Sayısı: 24
Sunucu Hakkında Belirtmek İstedikleriniz: Bazen hayatın karmaşasında insan, gerçekten dost.cokunabileceği bir şeye, birine ihtiyaç duyuyor. İşte tam da o anlarda, Sohbetzade.net Gibi ve Gulumse Fm gibi platformlar, benim için sadece dijital birer adres olmaktan öteye geçiyor; sığınabileceğim, içimi dökebileceğim dostlar gibi oluyorlar.
Sohbetzade.net. Oraya girdiğimde, yalnız olmadığımı hissediyorum. Farklı şehirlerden, farklı hayatlardan insanlar bir araya geliyor, samimi ve içten sohbetlerle ruhumu besliyorlar. Orada, sadece kelimeler değil, duygular paylaşılıyor. Gecenin sessizliğinde, ekrandaki küçük pencereden duyulan samimi bir ses, bazen dünyadaki tüm yalnızlıkları unutturuyor. Sohbet etmek; dertleri, sevinçleri, umutları paylaşmak… İşte bu yüzden Sohbetzade.net, benim için bir dost gibi. Orada ben olduğum gibi var olabiliyorum, yargılanmadan, sadece anlamak için dinlenen biri olarak.
Sunucu Diğer İletişim Yolları: - - - || • Ana BagLantı-1:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IRC.Sohbetzade.net
- - - || • Ana BagLantı-2:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & IRC.Keyiflisohbet.n
- - - || • Ana BagLantı-3:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IRC.Asiklardiyari.net.