Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2025, 18:30   #18
zAZ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: herkes için Özelleştirilmiş KiwiIRC %100 kurulum desteği demolu

sedakeles Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba kiwiirc kurulumunu yaptık çok teşekkür ederim ilginiz için ama şöyle bir sorunumuz var katılımcıların hepsi aynı ip client local ip kullanıyor siz tek kiwi.globalchat.com.tr olarak giriş sağladınız ama bu sefer nginx hata veriyordu ve makinada aşırı yük görünüyor sürekli kiwiirc ile bağlantı kopuyordu ayrıca normal web girişi sağlanmıyor ayrıca bir web sitesi kurulmuyordu yedek alıp tekrar baştan kurulum yapıp farklı bir makinaya taşıdım herşey çalıştı yalnız herkez aynı ip ile giriş yapıyor yani kiwi client girişi local ip görünüyor herkesin kendi ipsi görünmüyor bu sorun acaba neden oluyor conf dosyalarında aynı sizin yaptığınız gibi normal web girişim globalchat.com.tr ayrıca kiwi.globalchat.com.tr olarakta kiwi için host açtım ve ters proxy oluşşturdum webirc girişinde böyle bir sorun yaşadım nedeni ve çözümü hakkında yardımcı olurmusunuz. .)

Merhaba bahsettiğiniz ident sorunu yok. Tarayıcı geçmişini silin yada gizli modda test edin

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:30 -->-> Daha önceki mesaj 18:14 --

test [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İp sorunu yok

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan