|
Noyan Nickli Üyeden Alıntı
|
Peygamberin sözlerinin olduğu kaynaklarla haram olduğunu okuyup anlatan bir çok alim var @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hangi alim haram diyemiyor isim verir misin?
Az önce Snoopy zahmet etmiş ve kaynaklı olarak paylaşım yapmış. Siz daha nasıl bir kaynak ve nasıl bir cevap arıyorsunuz. Biz bir kaynaktan okuyup buraya aktarım yapmışsak, hangi alim bunun tersini yapmış mesela? Bu inat neden anlamadım ben.
|
|
SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı
|
|
Diyanet verdiği fetva da bile yekten haram diyemiyor.Ve yine diyanet namaz kılmaya engel teşkil etmediğini belirtiyor yine haram kelimesi kullanmamaktadır.
|
Snoopy’in kaynağında haram mı demiş? O da benim gibi ‘haram demiyor’ diyor farkındaysanız. Ya da konu içerisine yorum yapan fikir sahibi kullanıcılar da ‘haram denilemez’ diyor.
Aslında şöyle bi bakarsanız, ‘herkesin haram denilemez’ dediği bir konuda sizin inadınız var

Siz bildiğinizi söylüyorsunuz, ben bildiğimi. Fikir ayrılıkları yüzünden ikimizde bazı açıklamalar yapıyoruz. Bence inat etmeyin. Caiz değil diye anlaşalım olsun bitsin.