Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2025, 23:31   #5
Ezgi Doğrulanmış Üye
⸙ Başak Kadını ⸙
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 🗨 İF - Çok Bilmiş Konuğu Ezgi <5>

Mihre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler
● Dünyamızdaki durumlar mağlum 1 günlüğüne sana imkan verilseydi neleri düzeltmek isterdin nelerin düzen akışını bozmak isterdin?
●Bir film yada dizi karakteri olmak isteseydin hangisi olurdun neden?
●Her işin bir zorluğu vardır sizinkininde öyle peki karşılığını aldığınızı düşünüyormusunuz?
●Karşıt görüşlü kişilere karşı davranış şeklinizi nasıl koordine edersiniz?
●Gördüğünüz yada duyduklarınız karşısındaki şaşkınlık veren bir durum içersinde bulundunuzmu?
Okuyup değerlendireceğiniz için teşekkürler şimdiden

Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ☺️

* Din, dil, ırk farketmeksizin tüm çocukların mutlu ve sağlıklı olduğu bir dünya düzeni kurmak isterdim.

* Tarihi bir karakter olmak isterdim kesinlikle. Gerçek hayattan alıntı dizi filmde oynamak bence çok mükemmel bir duygudur. Muhtemelen Muhteşem Kraliçe dizisindeki Deokman olmak isterdim. Korede 3 Krallığı yöneten ilk kadın kraliçe. Zekası ile topraklarını her zaman korumuş. Kadınların güçlü olduğu bir senaryodan daha güzel ne olabilir 🙂

* Ülkemizde maalesef her zaman unutulan kesim beyaz yakalar olmuştur. Memurlar bir sekilde hakkını alir. İşçiler bir şekilde bir araya gelir. Ama maalesef beyaz yakada durum üzücü. Özellikle yeni mezun meslektaşlarımızın beklentisi karşılanamıyor. Benim meslekteki 12.yılım. Tecrübem nedeni ile şuan hakkettiğimi alıyorum çok şükür. 🙂

* Ben kendi düşüncemi karşımdakine kırmadan anlatmaya ve onu ikna etmeye çalışırım. Karşıdan gelen tepkiye göre bazen geri çekilirim bazen de ikna olma ihtimalini görürsem üstüne giderim ve ikna edene kadar vazgeçmem. 🙂

* Şu sıralar dünyada ve ülkemizde olan her şeyi şaşkınlıkla izliyorum. Bu da olmaz ya dediğimiz ne varsa oluyor maalesef.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan