|
Allecra Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
[FONT="Exo"]Kız bile yok önemli detay Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ahaha giderken bizi de çağır 5 senelik schengenim var da gezmeye geliriz :p RTE ye kalsa eko'ya oy veren herkesi hapise atacak bende dahil ama neyse ki hapishanelerde yer yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
5 günlük işte olmaz doğru diyosun ben kendi iş yerim gibi sandım bir an :p
o zaman sana haftaya Hollanda , Brüksel ,Paris , Düsseldorf gezisi yapacağımdan bahsetmeyeyimmmmmmmmmmmmm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. /[FONT] |
Hee ince detay kız bile yok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gez bakalım ben gidim oturum izni alırız sana schengenede gerek kalmaz gezer durursun dhffmnfg o değilde amcam 75 yaşında viyana venedik fink atıp duruma koyuyo bu aralar herif zoruma gidiyo 😅
Hollanda ya gidersen red light district ten resimler bekliyorum 😂