Cevap: ^^Nar Çiçeği'nin Dostları ^^
| NarÇiçeği Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
[/COLOR]Bugun yine epeyce yorulduk İstanbul'daki sevimli dostlarımıza kaldığımız yerden devam edelim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aziz Mahmud Hüdayi camisinin kedisi.. 2018 yılında tanışmıştım onunla.. 7 yıllık hukukumuz var.. Her İstanbula gelişimde ziyaret ederim.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| Yapma ya sen üsküdaramı geldin bana sadece 45 dk.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hiç abartmadan 2 yıl evveline kadar sağlığım daha iyiyken neredeyse her hafta en az 1 kere oradaydım.. Hatta az aşağısında hüdai sofrası (Sami usta ev yemekleri) var belki bilirsin.. Hatta bu mestanıda tanıdım sanki hiç yabancı gelmedi.. Ben aziz mahmut hüdayi K.S Aşığıyım laf aramıza hakkındaki bütün menkibe ve kitapları okudum.. Onun kerameti ve vasiyeti var be kızım kabrini ziyaret edip fatiha okuyan herkese denizde ölüm tehlikesi dokunmaz ve ne zaman öleceğini bilmeden ölmez demiş mübarek.. İnşallah bu müjdeye nail oluruz hava az serinlesin temmuz sonu gibi varacağım kısmetse.. Tek sitemim şu mırnavı yaşarken göremezsem üzülürüm.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |