Cevap: ^^Nar Çiçeği'nin Dostları ^^
Tramvay durağımda hep bir kedi olur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kabataş iskelesinde ordaki kitapçının içinde böyle kıvrılmış Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Burgazada yolculugmda tanıştık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ağzında kelebek var ben gelince dikkati dağıldı kelebek uçtu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ada kedileri
Sait Faik Abasıyanik müzesine hoş geldiniz diyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Vapuru beklerken oturuyordum bu çok oyuncu bir kedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kudus arkadaşlarımdan turkan teyzemi ziyarete gittik kedisi Hürrem.. 12 yaşında.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Zeytinburnundaki bir bimde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sultangazide arkadasimi ziyarete gittim bahçelerinden yavruş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Beyazit camisinde tanıştım bu yavrular ile.. insanlar gelip buraya bırakıyormuş bu yavruları orda da bir amca bakıyor tanıştık hemşehri çıktık adanalı imiş.. o da gariban birisi bakıyor kedilere.. ama pek sağlıklı değil her yer sinek.. kediler bakımsız bari bırakanlar tedavileri yaptırsın dedim.. kedilere de çok mama döküyor israf oluyor.. nacizane tavsiyelerde bulundum.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Halamın evinin karşısındaki kedi her gün sabah selamlasiyorduk ben gidince özlersin beni dimiii Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eyup sultanda yavrular.. oraya da çok yavru kedi atmışlar.. bakımsız hastaydılar birde meydanda veteriner hizmetleri arabası var otobus gibi umarım tedavi ediyorlardır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Edirnekapi mihrimah sultan camisinin kapısında da bu cocuk bekliyordu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |