03 Temmuz 2025, 15:01
|
#89 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: URANÜS/İKİZLER Transiti - İnternette ilk kez bu kadar detaylı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]brokentr
✨Başak/yükselen Başaklar: Uranüs İkizler transiti sizler için iş ve günlük yaşamda ani değişimler yaratabilir gibi görünüyor. Rutinlerde değişimler, yeni yaşam tarzlarına yönelim ya da daha bireysel bir yaklaşım geliştirme ihtimali oluşabilir. İş hayatında beklenmedik fırsatlar veya yeni kariyer yolları, iş değişikliği gündeme gelebilir; liderlik rolleri gibi dikkat çekici durumlar yaşanabilir, iş bile kurabilirsiniz. Uranüs, detaylara takılmak yerine daha geniş bir perspektifle hareket etme fırsatları verebilir. 7 yıl sürecek bu değişimde özellikle hem iş hayatı hem de aşk işleri tepe taklak mı oluyorum noluyor derken, resmiyete kazandırma işleri oldu, oldu, artık oldurun lütfen, kare atıyor ama zorlu da olsa toplum önündeki statünüz, (evlilik işleri dahil) sizin çabanıza bağlı olarak olumlu yönde, hızlı şekilde değişebilir. Bir bakmışsınız hem iş olayı halloldu,hem de evleniyorsunuz.
Rutini boz, akışa geç
Özellikle ve sadece başaklara yazmak istedim.
Uzun süredir işsiz ve aşksızlar bir çoğu. Bir bakmışlar pat diye düzelir her şey, çok beklediler, çok sıkıldılar, bir tane düzeni sağlayabilmiş başak göremiyorum çevremde.
Uranüse kızacaklar ama 7 sene içersinde o uranüs enerjisiyle yeni bir rutin oluşturmak zorunda kalabilirler, sonrasında iyiki olmuş diyecekleri yeni bir düzen kapıda
__________________ Hanif kalmak cesaret ister... |
| |