Eğer çok zaman geçmedi ise bunu BTK üzerinden bildirin. Hizmet almadığınız hiç bir şeyden size fatura çıkarmazlar. Bu kendilerinin yapmış olduğu bir uygulama. Hiç bir kanun maddesinde taahhüt ibaresinin belirlemiş olduğu bir ücret yok çünkü. 6 bin TL karşılığında şirkete nasıl bir zararınız olabilirkide sizden böyle bir rakam tahsil edilmiş. Bıkmadan iptal talebinde bulunun bu ücreti vermek zorundalar. Hiç zaman kaybetmeyin derim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:21 -->-> Daha önceki mesaj 01:12 --
|
Mihre Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Çift hat kullanımından kaynaklı 1 hattımın tahaddüt bitiminden dolayı yıllar önce 1200 civarı bi fatura gelmişti görünce çıldırdım ödedim ve müşteri hizmetlerini arayarak hattımı faturasıza çevirmek istediğimi söyledim nedenini sorduklarında gelen tutarı örnek gösterdim bütçemi aşıyordedim 3 kez arandım o gün ısrarla faturasız istiyorum dedim ücret iadesini çatır çatıralıp üstüne faturalı tarife en düşüğü ve aşım engelleme kotasıkoydurttum ücretsiz bazen gerekiyor bu gibi davranışlar 1 sene boyunca telefon faturası ödemediydim aldığım iade ile
|
Müşteri hizmetleri üzerinden iade talebi veya itiraz kabul edilmiyor. Sadece kayıt açılıyor talebinize karşılık. Taahhütlü ürün aldığınız internet hızım çok düşük ve memnun kalmadığınızı söylemeniz iptal ettirmenize yeterli oluyor. Süreç iptal ettikten sonra size gelecek olan cayma bedeli ile başlıyor. Çok acımasız fiyatlar ile insanlar mağdur edilmekte. Bu konuda BTK üzerinde duruyor. Zaten cayma bedeli adı üründe hiç bir ürün olmadığı için böyle bir ödeme talep edemezler. Sonuçta taahhütlü aldığınız bir ürünü size taahhüt ettikleri hizmet karşılığını onlarda vermeyebilir. Söyle diyeyim siz İnternet paketini yüksek hızda aldınız ama alt yapınız en düşük hızı karşılıyor siz nasıl ki şirkete taahhüt ettiğiniz hizmeti sağlayamadınız bana bu kadar ücret anlaşma sağlanmadı kafanıza göre bir rakam belirleyip istiyemiyorsanız onlarda sizden memnun kalmadığınız veya zorunlu durumdan dolayı iptal ettiğiniz bir hizmeti kafasına göre fatura edemezler bu suçtur. Olay adli boyutlara gidildiğinde daha çok zarar göreceklerini şirketlerin kendileride bildikleri için iptal ettirmek zorunda kalıyorlar.