Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2025, 00:06   #5
h4pp3n Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hadi BakaLım Herkes Kullandıgı Parfümün Adını Yazsın :)

neXus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Profumo nun üretimi duralı 3 sene fln oldu Bilal'cim bulabiliyomusun şuan ? bulamazsan haber ver tedarikçiden fln ayarlarız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)
profondo parfum üde öneririm

Estağfurullah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
)
Şöyle kafamı çevirip rafa doğru baktım hangisii yazsam diyede, sanırım bu dönem stok sıkıntısı yaşadığı ve ulaşılması zor olduğu için (kimse bulamıyodu kolay kolay 15 gün önceye kdr yeni yeni sephora ya geldi sanırım) "Jean paul gaultier le beau paradise garden" , henüz yeni ve keşfedilmemiş olduğundan ötürü "Mancera Amberful" ve asla eskimeyecek olan "Xerjoff Casamorati Mefisto" en çok tercih ettiklerim arasında. (genel kullanımda olan kokuları çok sevsemde tercih etmiyorum herkesle aynı kokmama adına örn: Armani Gio, Dior sauvage vb. serileri)

mad yapıyor bro alıyorum onlardan

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver