Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ağustos 2025, 20:33   #5
neXus Doğrulanmış Üye
| The Fragrance neXus |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: #help neden bazı eski kişiler tarafından küçük görülüyor ?

Ben konuyu tam algılayamadım küçük gören kimlermiş ?
Bi dönem bu camiaya emek vermiş kişilermi ?
Bunun altında yatan sebeplere bakmak lazım, bir dönem gönül verdikleri bir mecraya neden bu şekilde bakar oldular ? suç bu kişileri o hale getiren düzendemi ? yoksa kendi ahde vefa duymayışlarımı.

Dündü sanırım yaklaşık 15 17 senedir fln tanıdığım bir kardeşim mesaj attı wp dan, hal hatır derken, help de geçirdiğim günlere acıyorum şimdi fln yaptı, daha sonra birkaç 3 5 güzel anımızdan hasbihal ettik, dedim bak acıyorum diyosun ama güzel anılar birikmiş, 15 16 senedir abi dediğin istediğinde arayıp dertleştiğin birisi var halen, sonuçta tanışmamız bu camia sayesinde oldu, eğer girmeseydin ne beni tanırdın ne ben seni, halenmi acıyorsun bu günlere ?

Günümüzde pek faaliyeti kalmamış olabilir lakin bir dönem güzeldi, her güzel olan herşey gibi.
Eğlendik, zaman geçirdik, çok güzel dostluklar edindik.
Geçmişte güzel olan birşey bırakın güzel kalsın, benim halen eski dönemlerden görüşüp hal hatır sorduğum çok güzel çok kaliteli insanlar var.

Bu nihayetinde bir kumar değil milyon tl lerimizi kaybetmedik, bide kumar batağına düşüp varımızı yoğumuzu kaybetmiş olmak vardı.

Şuanki dönemde eskisi gibi talep yok evet, belki ihtiyaçta duyulmuyor olabilir, Fakat siz halen lamerlik yapmak, insanlara küfür etmek yerine; yardım etmeyi, insanlara yardımcı olmayı, emek vermeyi tercih etmiş kaliteli, saygıdeğer insanlarsınız.

Günümüzün şartlarından ötürü kırılmayın, geçmiş güzeldi, eğlendik, güzel dostluklar edindik ve halen biriz.

Kalın sağlıcakla..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver