Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ağustos 2025, 17:35   #2
Forbidden Doğrulanmış Üye
~ BuSohbet.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kanal genelinde ya da özelde scroll bar cubugu yukarda kalır ve bana yazarsa ses versin

manikdepresif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
scroll bar yukarda unutulursa yazan kisi yaziyorsa bana sesli uyari yapsin

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:10 -->-> Daha önceki mesaj 16:04 --

ses cikmasa da olur, benim ses karti bozulmus, sadece kucuk dialog vb pencere acilsa da olur, cunku adam yaziyor o anda okuyamiyorum

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1:text:*:#: if ($me isin $1-) { splay sounds\ding.mp3 | window -a @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]me | echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]me $timestamp SESLENME: $nick $chan Kanalından Size Seslendi. Mesajı: $1- } on 1:action:*:#: if ($me isin $1-) { splay sounds\ding.mp3 | window -a @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]me | echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]me $timestamp SESLENME: $nick $chan Kanalından Size Seslendi. Mesajı: $1- }

Alt tarafda bulunan zipi indir jeun abi klasörün içinden mp3'ü çıkart mirc ana dizindeki sounds klasörün içine at ve çalıştır.

Burdan İndir Bu forumdaki ekleri görübilmek için 25 mesaja sahip olmanız gerekir. Sizin 0 Mesajınız var.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları