18 Ağustos 2025, 23:58
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Doğum günün kutlu olsun - Absent -
Benim abim, dostum, sırdaşım, yoldaşım, kankam, kahkaha ortağım, dert ortağım… Kısacası hayatımdaki en sağlam taşlardan biri. Valla doğum günün geldi diye değil, normal bir gün bile olsa aynı şeyleri söylerdim sana çünkü seninle geçen zaman gerçekten değerli. Ama bugün özel günün, o yüzden bolca şişireceğim kafanı hiç kusura bakma.
Sen benim için sadece bir arkadaş değil, resmen abim gibi. Hani insan bazen birine güvenmek ister ya, sırrını döker, derdini açar, kahkahasını paylaşır, işte sen tam öylesin. Ne kadar saçmalasam da dinliyorsun, bazen yüzüme karşı dalga geçiyorsun ama bir bakıma en gerçek halimi ortaya çıkarıyorsun. Senin yanında filtresizim, sansürsüzüm. Ve bu hayatta insanın yanında filtreyi kaldırabildiği insan çok azdır, bil isterim, sen benim için o azınlığa giren en değerli insanlardansın.
Bir de şunu söyleyeyim, yaşlanıyorsun dostum. Kabul et, yıllar senden de bir şeyler götürüyor. Ama olsun, sende yıllar götürse bile karizma hep baki. Sen yaşlanınca da eminim aynı şekilde şakalarına devam edeceksin. Düşünsene 60 yaşına gelmişiz, bastonla yürüyorsun ama yine de “Ferom bak şunu yaptım” deyip kahkaha atıyorsun. Biz de hala o kahkahanın peşinden gidiyor olacağız.
Seninle olan muhabbetlerde en çok sevdiğim şey samimiyet. Gerektiğinde çok ciddi konuşuyoruz, dertleşiyoruz, hatta ağır mevzulara bile giriyoruz. Ama bir bakmışız aynı 5 dakika içinde kahkahadan yerlere yatıyoruz. İşte dostluk dediğin şey bu. Birlikte her duyguyu yaşayabilmek. Seninle öyle bir denge var ki, hayatın tadı tuzu.
Doğum günün kutlu olsun abim. Allah sana sağlık versin, huzur versin, yanında seni gerçekten seven insanlar olsun. Hayatın sana hep iyilik getirsin. Tabii bir de biraz para getirsin, çünkü para olmadan mutluluk olmuyor diye sürekli söyleniyorsun ya, işte o dileğin de kabul olsun. Ama her şeyden önemlisi, yanında biz olalım, kahkahan hiç eksik olmasın.
İyi ki doğdun canım benim, nice yıllara, nice maceralara, nice saçma sapan anılarımıza.. Seninle daha çok uzun yıllar abilik, dostluk, sırdaşlık yapmaya devam edeceğim. Çünkü sen sadece bir arkadaş değil, benim hayatımda özel bir yerin sahibisin.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |