Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2025, 15:22   #2091
KarabuluT Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IFtagram

Mihre Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Maşallah.yemek yeme alışkanlık düzeninde problem yaşıyormusun ameliyat sonrası geciktiğinde yada fazla yediğinde orantılı miktar harici keşke yüzdende fazla gitmeseymiş bütün kemikler zayıflayınca belirginleşmiş ama ideal forumdasın

güncel
boyum 180 kg 85

evet su an ideal formlardayım 76 a kadar indim geri 85 80 arası gidip geliyorum eski yeme düzenime geri döndüm diyebilirim ilk 6 ay asitli hiç birşey yiyemedim domates dahil gerçi domatesi pişince hala yiyemiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
az buz reflü yapıyo gibi midem olmadıgı icin reflum olmuyor ama gaz yapıyor katı sıvı ayrımı harfiyen yaptım eskisi gibi yiyemiyorum en belirgin olay ise kana kana su kahve soda vs vs içemiyorum lıkır lıkır max 4 . yudumdan sonra bi durup 1-2 sn indirip tekrar içiyorum mesela gözüm hala bazen aç eskiden kalan az evvel yarım dilim börek yedim tıkandım ama bana kalsa 3-4 dilim gömerim
ama yarım saate anca sindiririm bunu hazne dar oldugu için. az ve sık yiyorum yani mesela börek yedim az evel yarım dilim. doydum onu sindirince tekrar acıkıyorum normal bi i nsanın yedigi . yemegi . yarım saatte anca yiyorum asiti ve alkölü hayatımdan çıkarttım malesef tatlı alıskanlıgım var yoksa dahada verirdim sıvı şeyler çok alıyorum kahve alıskanlıgı geldi amerikano ve expresso içemezdim çok acı gelirdi artık bagımlısıyım diyebilirim. çayı sekersiz içiyorum tadını daha iyi alıyorum hayatımda degisen birşey yok sadece daha çok tad alıyorum artık az ve öz yiyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver