| Cevap: IFtagram
| Mihre Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | |
Alışkanlığa dönünce düzen oturmuş artık normalin diye kabul ediliyor zaten bu düzene uymadınmı gene eski sene doğru yöneltiyor duyduğuma göre kendi sınırını bi tık geçince istifra bile ettiren varmış az ve sık yeme düşünüyomda 1 dilim böreğin yarısı cx hayatta o tadı alamam reflü zaten adamın ömrünü yiyor spor denedimiydin peki yoksa denemeden kökten çözüm olarak mı düşündün su yu bile yudumluk almak heralde en çok yapamayacağım durum ağız ıslatmak gibi bişey aldığın yudumlar kesiyormuki seni
| banada bunları duyunca çılgınlık geliyodu alışıyorsun artık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. normal yaşantın oluyor şimdi tüp mide ve bypas olarak 2 ye ayrılıyo bu ameliyatlar tüp mide cok basit. bi op evet geriye dönülebiliyor kilo alınıyor bypassdada eski alıskanlıklara dönersen alkol asitli gıda cok alırsan alınıyor ama söyle birşey var vucudun büyük oranda yağ kaybediyor mesela ben 3 xl den m ye l ye düştüm. tekrar kilo alsam bile yaglı kilo alacagımı sanmıyorumki doktorumda öyle demişti by pass en zor olanı en garanti olanı bypassda hem mide alınıyor hem bagırsak alınıyor mesela
sen 500 kalori bişey yedin. vucut bunun 100 kalorisini alıyor 400 ü direk atıyo bu başlarda vucut alısana kadar sıkıntı cıkartıyo eger yandaş bi hastalıgın varsa mesela ilk 1 yıl vitamin takviyesi alıyorsun sonra rayına oturuyor
tüp midede ise emilim azaltma yok ne yediyse o
kusma olayı cok sıkıntı :S eger kusmaya alısdırırsan mideyi ve yemek borusunu hiç bişeyi kabul etmiyo fıtık olusuyor orda. ve istemsizce sureklı yedigini kusuyorsun bu ameliyatın malesef sıkıntılarından biride o ama o olay 10 kişiden birinde oluyor tamamen psikolojik ben hiç kusmadım ama kusmaya ramak kaldıgım oldu ilk başlarda cok sıkıntılı dönem var katı sıvı ayrımı var katı ile sıvıyı aynı anda alamıyorsun hazne cok dap dar oluyo zamanla birz genişliyo ama eger dikkat etmezsen eski halini bile alıyo ama o zamanda coktan kilo vermiş oluyorsun işte.
__________________ By Nix old User yuzuk.net |