Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ağustos 2025, 21:23   #2168
Absent Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hatunu İçkisinden Tanıyın

Aperson Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Harbi mi lan? dur daha içerideyim aga yawaş yawaş, bu arada bugün romandan 2400 dolar aldım çalışmadan çalıştığımdan fazla kazanıyom hiç çalışasım gelmiyo 😂

Cumartesi söylerim, adam şöförsüz kullanırken çeker videosunu atarım sana. Alıştın sen zaten yatmaya, bu saatten sonra çalışamazsın gülüm. Bi de akar var ya hiç yemez dötün.

Bu arada bi kaç gündür farkediyorum, ki yine olmuş yazmadan es geçemedim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tüm forum yönetimini tebrik ediyorum. Eskiden olsa, konu muhabbete döndü diye, ‘konuyla alakasız post’ yazılarak tüm postlarımız silinirdi. Üst yönetim devlet yönetiyo gibi kasar ve günün sonunda kendini hep haklı çıkarırdı. Hal böyle olunca bizde ister istemez forumdan soğur, aylarca girmezdik. Şimdi ise silmek yerine genel sohbete kaydırıp akışı kesmiyorsunuz. Sadece muhabbete dönen konuları taşıyarak değil, hemen her yere yazdığımız sokak jargonu tarzı kelimelerimizi tolere edip, silmek yerine düzenliyosunuz. Gerçekten bazı şeyleri amorti edip, ‘kullanıcıyı ne serbest bırakıp, ne sıkma’ politikası uyguladığınız için, tüm IF yönetimine teşekkür ediyorum.

1
Aperson bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver