Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2025, 09:21   #8
neXus Doğrulanmış Üye
| Dolu Dolu Akrep |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yalakalik Başarı Getirir Mi?

idyllic Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. neler neler yazdım sildim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ah ah ..

Neler yazdın sildin çok merak ettim şuan. Gel yaklaş kulağıma söyle usulca

Konuya yorum yapmam gerekirse yalakalığın başarı değilde belki bi nebze başarılı insanların pozisyonuna oturttuğunu çok kez gördük.
Ancak bu zor zanaattır, herkesin yapabileceği bir iş değil, bikere karakterini şerefini haysiyetini bi köşeye bırakacaksın, keza bu 3 özellik konu başlığında geçen özellik ile asla uyuşmuyor.
Bi insan şerefini haysiyetini karakterini bi tarafa bırakınca, belli pozisyona oturuyo, onu oraya oturtandamı suç, yoksa kenara bıraktıran düzendemi?

Kısaca yalakalık başarı getirmez ama başarılı insanların koltuğunu getirebilir.

Ben bunları her daim açık net konuştuğum için sevmeyenim çoktur, bak gene etiket ettin beni düşmanları çoğaltacaksın

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları