22 Ağustos 2025, 10:37
|
#1 |
Çevrimiçi siyah kadar yalnız, mavi kadar sonsuz 𓆩ꨄ︎𓆪
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Balenciaga'nın 995 dolarlık poşet çantası..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Balenciaga, yeni koleksiyonunda tanıttığı 995 dolarlık Marché Packable Tote Bag ile sosyal medyanın gündemine oturdu. İlk bakışta basit bir market poşetini andıran tasarım, aslında dayanıklı polyamid malzemeden üretilmiş ve yaklaşık 10 kilogram taşıma kapasitesine sahip.
Ancak fiyatı ve görünümü, özellikle sosyal medyada “bir poşete bu kadar para verilir mi?” tartışmalarını alevlendirdi.
Daha önce de Ikea poşetine benzeyen tasarımlarıyla viral olan Balenciaga, yine mizah ve lüksü harmanlayarak adından söz ettiriyor.
Birçok kişi bu çantayı alaycı şekilde eleştirirken, marka tam da istediği şeyi başardı. Görünüşe göre Balenciaga, moda dünyasında sınırları zorlamaya devam edecek.
alıntı
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
hep iyi niyetimden kaybetsem de, hiç iyi niyetimi kaybetmedim^^ |
| |