Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2025, 14:30   #5
Absent Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Araştırmalara Göre İnternetten Tanışan Çiftler Daha Mutsuz

Mylife Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bunu yapabilen insanları hep takdir etmişimdir. Benim için oldukça zor bir durum, çok yakınınız da olan birini bile aynı eve girmeden doğru düzgün tanıyamıyorsun. Yaklaşık olarak 20 senedir bu alemin içerisindeyim oldukça fazla arkadaşım ve uzak mesafede olmalarına rağmen evlenenler de oldu. Şu konu tartışılır ama evlilikten sonra ne oldu? Edindiğim deneyimler sonrası belki de önyargılı bakıyor olabilirim.

Bu arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], görsel deki kullandığın diziyi izledim. Tavsiye ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sanal platformlarda tanışıp evlenen ve çok samimi olduğum üç çiftin üçü de yıllardır beraber ve gayet mutlu. Buradan bir çoğunuzun tanıyacağı, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] var mesela. Her ne kadar bizim uşak fırlama olsa da, o da mutlu mesut yürütüyo 3 senedir. Önyargı ile bakmamak lazım.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:30 -->-> Daha önceki mesaj 14:29 --

S4S Nickli Üyeden Alıntı
Normal Hayatta Tanışanlar Mutlu Olsaydı Evli Çiftler Mutluluğu Sanalda Aşk Yaşayarak Aramazlardı

Hayret yaa şaşırtıyosun beni. İlk defa doğru bişey dedin laa çirkin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver