Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Eylül 2025, 16:14   #1
Allecra Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP İstanbul İl Kongresi iptal edildi

Habertürk TV'den Ceylan Sever'in haberine göre CHP İstanbul İl Başkanlığına Özgür Çelik'in seçildiği son il kongresi iptal edildi. İl Başkanı Çelik ve yönetim kurulu görevden alındı. Çelik, kendilerine henüz tebliğ edilen bir belgenin olmadığını söyledi. Çelik ve yönetiminin, kararın ulaşmasının ardından 2 haftalık süre içinde itiraz edip istinafa gitme hakkı bulunuyor. Öte yandan CHP İstanbul İl Başkanlığı yönetimine ise Gürsel Tekin, Zeki Şen, Hasan Babacan, Müjdat Gürbüz ve Erkan Narsap atandı. Bu gelişmenin ardından CHP MYK'sı saat: 17.00'de acilen toplantı kararı aldı

İstanbul’da, 8 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen CHP İstanbul İl Kongresi'nin iptali için açılan davada mahkeme, bugün oluşturduğu ara karar ile CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve yönetiminin görevden alınmasına karar verdi.

İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi verdiği kararda, Çelik ile birlikte il yönetim kurulu asıl ve yedek üyeleri ile il disiplin kurulu asıl ve yedek üyelerinde görevlerinden uzaklaştırılmalarına karar verdi.

5 İSİM GÖREVLENDİRİLDİ

Görevde uzaklaştırılan isimlerin yerine ise, Gürsel Tekin, Zeki Şen, Hasan Babacan, Müjdat Gürbüz ve Ekran Narsap’tan oluşan geçici yönetim görevlendirildi.

Öte yandan 8 Ekim 2023 tarihinde yapılan İstanbul İl Kongresinde alınan tüm kararlarında iptaline karar verildi.

alıntî

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları