Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2025, 07:41   #4
eiffel65
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Frankfurt karşısında 10 dakikada dağıldı

Türkiye’de 25 yıldır futbol oynanmıyor. Ben Bursaspor’luyum. Biz şampiyon olduğumuz da da aynısını söyledim, yine söylüyorum. Ülkemizde oynanmayan futbolun meyvesini Avrupa’da topluyoruz. Ülkede futbol kulüp başkanları futbol yöneticileri, kulüp başarısı yerine yalakalıkla meşgul olduğu sürece bizim ülkeden bir şey olmaz. 15 milyon euroluk Karabağ deplasmanda Benfica’ya 3 tane alabiliyor. Frankfurt takımı şampiyonlar ligi tarihinde bir maçta ilk defa 5 gol atmış. Bizim ilk başta çürük yöneticilerden, kışkırtıcı gazetecilerden ve kan emicilerden kurtulmamız lazım, yoksa başta dediğim gibi hiç bir başarı elde edemeyiz Avrupa’da. Yok o futbolcu olsaydı yok bu futbolcu olsaydı ile olacak değil. Saha da maç 11-11 başlıyor. Geri kalan işler akıla düşüyor.

Konu SNOOPY tarafından (19 Eylül 2025 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Küfürün karşılığı olan kibar kelimeyi işaretledim bundan sonra onu kullanabilirsiniz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver