Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2025, 13:44   #1
shera_hanif Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
REENKARNASYON ASTROLOJİSİ (Karma başlığına taşınacaktır)

Konuyu merak edenler için nasıl yapıldığını gösteren tekniktir.
Harita sahibi kişi "geçmişe dönüş" seansları almadan hatırlayan bir haritaya sahiptir.
Harita yerleşimlerinden çok kalıplar ve sorular temelli incelemeniz dileğimle...

9°-18°-27°… Bir natalde bu derecelerden bir gezegen gördüğünüzde… karşınızda inisiyasyona gerek duymayan hatırlayıcılar var demektir. Bu hatırlayıcılar aynı zamanda ‘doğal’ hatırlatıcılardır… 9°-18°-27°lerden birinin olması yeterlidir. O kişi, doğal bir hatırlayıcı ve hatırlatıcıdır. Bu insanlar doğada varlıkları ile her an dokundukları her şeyin geçmişini uyandırırlar.

Bir önceki yaşamda kişi nasıl bir çocukluk geçirmiştir? Ebeveynleriyle ilişkisi nasıldı?
Bir önceki yaşamın çocukluğu, bu yaşamın 7. evinden okunur. 7. ev, Balık burcunu kesiyor ve yöneticisi olan Jüpiter, Koç burcunda retro harekette. Aynı zamanda Jüpiter, eğitimi de ifade eder. Koç burcu bağlamında düşündüğümüzde, kişinin askeri bir eğitim almış veya uzak bir yerde, belki yatılı bir okulda eğitim görmüş olabileceğini söyleyebiliriz.
Jüpiter (çocukluk), Ay (anne) ve Satürn (baba) göstergeleriyle olan ilişkisine baktığımda, Ay ile kare (uyumsuz) açısı olduğunu, dolayısıyla anneyle sağlıklı bir sevgi ilişkisi kurulamadığını görüyoruz. Jüpiter’in baba göstergesi (Satürn) ile herhangi bir bağlantısı bulunmuyor. Babayı ifade eden göstergelerin Plüton (ölüm, dönüşüm) ile majör açısı sözkonusu. Bu durum, “acaba baba erken yaşta vefat mı etti?” sorusunu akla getiriyor.
Hermetik astroloji branşında, doğum haritası üzerinden hikâyenin peşine düştüğümüzde, bu tür soruların daha net ve detaylı cevaplarını almak için ilgili gökcismi için Güneş ingress haritası açılır ve sorunun cevabı Güneş ingress haritasından alınır

Bir önceki yaşamda kişi nasıl bir coğrafyaya doğdu?
Haritada 4. ev kişinin doğduğu coğrafyayı anlatır. Hermetik bakış açısına göre bir önceki yaşamın 4. evi, şimdiki yaşamın 8. evidir. 8. evde, Jüpiter Koç burcundadır ve Koç-Terazi aksında yoğun gökcismi vurgusu görüyoruz. Bildiğimiz kadarıyla Koç-Terazi aksı, Almanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkeleriyle ilişkilidir. ...... Hanım’ın Almanya doğumlu olduğunu biliyoruz. Jüpiter de retro harekette, yani yineleme etkisi barındırıyor. Bu da kişinin bir önceki yaşamında da bir Avrupa ülkesinde yaşamış olduğunu anlıyoruz.
Yaşadığı coğrafyanın (2. ve 8. ev) Koç-Terazi aksında dikkat çekici bir vurgunun olması, kişinin o coğrafyada konuşulan hâkim dile sahip olduğunu yani İngilizce konuşuyor olabileceğini düşündürüyor.
Bir önceki yaşamda kişi evlenmiş miydi ve ikili ilişkileri nasıldı?
İlişkiler, haritanın 7. evinden okunur. Bir önceki yaşamın 7. evi için doğum haritasındaki 11. evi inceliyoruz. 11. evde Ay’ın 27° Yengeç’te olması, kişinin çok zengin bir eşe sahip olduğunu gösteriyor. Ancak 11. evde Aslan burcu büyük bir yer kaplıyor yani 11. evdeki Aslan vurgusu oldukça belirgin. Bu durum, kişinin birden fazla evlenmiş olabileceğini gösteriyor
Bir önceki yaşamda kişi hangi Marsiyen konuları deneyimlemiş?
Marsiyen kişiler, yaşamlarında kimseye minnet etmemeyi öğrenirler. Her ne olursa olsun, savaşa ve kavgaya kolaylıkla çekilmeden düşmanlarıyla bile uzlaşmayı öğrenmeleri gerekir. Marsiyenler oldukça gururludurlar ve aileden gelen maddi fırsatlar olsa dahi her şeyi tek başlarınaymış gibi yapmaya çalışırlar. Savaşmak, mücadele etmek ve her şeyi tek başına başarma potansiyellerini keşfederler.

Bir önceki yaşamda kişi Marsiyen konuları öğrenebilmiş mi? Tüm dersleri verebilmiş mi?
Mars’ın düz pozisyonda olması, kişinin gerekli dersleri öğrendiğini gösteriyor. Fakat 24° vurgusu (12° ve 24° dereceler retro enerjisinde çalışır), bazı derslerin eksik kaldığını işaret ediyor. Bu da .... Hanım’ın şimdiki yaşamda Mars ile ifade edilen konularda bazı sınavlardan geçeceğini gösteriyor.
Ayrıca, Mars; kardeşleri ve iletişimi ifade eden 3. evin ve ameliyat, borçlar, miraslar gibi konuları ifade eden 8. evin yöneticisi konumunda. Bu konularla ilgili bir sorun yaşanıp yaşanmadığını sorduğumda, ..... Hanım’ın birden fazla ameliyat geçirdiğini ve ölüm ötesi deneyimler yaşadığını öğreniyorum. Bu da 8. ev vurgusunun oldukça öne çıktığını gösteriyor.
Marsiyen doğası sebebiyle, bir önceki yaşamda kişinin çok gururlu, bağımsız, kendi ayakları üzerinde duran ve kimseye minnet etmeyen biri olduğunu düşünebiliriz. Çatışmaya ve savaşa kolaylıkla çekilmeyen ancak Mars’ın İkizler vurgusu ve Terazi etkisi alması sebebiyle de sözle ve düşünceyle savaşını veren, stratejik ve zeki bir karaktere sahip olduğunu söyleyebiliriz
Bir önceki yaşamında kişi nasıl işler yaptı, mesleği neydi?
Bir önceki yaşamın 6. evini, bu yaşamın 10. evinden; 10. evi ise 2. evinden okuruz. Bu kişinin 6. evinde Mars İkizler burcunda ve 6. ev yöneticisi Merkür ise 10. evde Terazi burcunda. Bu durum, kişinin bir takım ticari faaliyetler içinde olduğunu ve aynı zamanda etkili bir şekilde konuşma ve yazma konusunda yetenekli olduğunu gösteriyor. Terazi vurgusunun güçlü olması, hukuk, adalet ya da politikayla bağlantılı işler yapmış olabileceğini gösteriyor. Ayrıca, 9. evdeki Güneş-Plüton etkileşimi, kişinin birden fazla dil bilen, fazlaca seyahat etmiş ve yaptığı işlerde ülkesinin dışına çıkmış biri olduğunu gösteriyor. Fakat Mars’ın 24° İkizler’de olması ve Merkür’ün de retro olması, kişinin yaptığı işlerde ahlaki değerlere pek takılmamış olabileceğini işaret ediyor.
Manipülasyon açısından etkin olması ve başkalarını yanlış yönlendirmiş olması, bu yaşama yansıyan karmalar arasında yer alıyor. Satürn (kişinin Yükselen yöneticisi olduğunu hatırlayalım), Güneş ve Plüton ile ***tile açıda. Bu da kişinin otorite figürleriyle ve toplumda söz sahibi kişilerle güçlü bir ilişkisi olduğunu ve birçok kişinin hayatını etkilese bile net kararlar almaktan çekinmeyen cesur bir adam olduğunu gösteriyor
Şimdi de.... Hanım’ın hatırladıklarına bakalım:
"Kendimi sürekli bir şeyler yazarken görüyorum. Gemiyle ticaret yaptığımı, inşaatla ilgili iş yaptığım iki adamın olduğunu ve bu kişilerin meclisle bağlantılı kişiler olduğunu hatırlıyorum. Evrak ve yazdığım notlar var, her şeyi yazarak hallediyorum. Sürekli strateji içinde bir hayat…
Bu yaşamımda da benzerlikler var. Hayatımı hep bir stratejist gibi yönetiyorum; işte, ailede, arkadaş çevremde de her şeyin sorumluluğunu alıyorum. Bu yaşıma kadar herkesin ulaşılması zor dediği yöneticilerle, önemli kişilerle kolaylıkla iletişim kurdum ve çalıştım.
Bir önceki yaşamda kişinin hayatı nasıl sonlandı?
Fakat tüm bunlar cevap konusunda beni tam olarak ikna etmediği için, ölüm sebebini gösteren Güneş’e “Bu ölüm salgın hastalıkla mı geldi?” sorusunu yönelterek bir ingress harita açıyorum. Hermetik astroloji bakış açısına göre, geçmiş yaşamın ölüm sebebi 12. evden okunur. 12. ev yöneticisi Güneş, Plüton ile kavuşumda. Güneş’in Uranüs veya Mars gibi kazaya sebep olacak bir göstergeyle açısı yok. Fakat ölüm sebebini sorduğumda, harita beni bir önceki hayatın 9. evine götürüyor. Seyahatler ve yurtdışı teması dikkatimi çekiyor. Güneş’in Plüton ile kavuşumu, bana ölümünde kolektif bir etkinin olduğunu gösteriyor.
Hermetik bakış açısına göre kişinin son nefesi 3. evden okunur. 3. evdeki Neptün vurgusu, ölümüyle ilgili kolektif bir temaya dikkat çekiyor ve son nefesinde yalnız olmadığını, yanında kalabalıkların olduğunu düşündürüyor. 9° Neptün ve 9° Plüton partil açıdalar; bu gösterge de ölümün ilahi düzenle bağlantılı ve kolektifi etkileyen bir şekilde geldiğini gösteriyor. Ayrıca 3. evde Kuzey Ay Düğümü 22° Akrep’te bulunuyor ve Ay düğümleri de kalabalık grupları ifade ediyor. Tüm bu göstergeler, ölüme toplu hâlde gidildiğini gösteriyor.
Plüton Terazi ve Neptün Yay vurgusu, bu toplu ölümün bir salgınla gelmiş olabileceğini düşündürüyor. Çünkü bu göstergeler, bulaşıcı ve yayılan bir etkiyi ifade ediyor. 9. ev vurgusuna dönecek olursak ölüm anında kişinin, vatanından uzakta, başka bir coğrafyada olduğunu gösteriyor

2025 yaz dönemi paylaşılmış bir deneyimdir...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver