Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2025, 15:03   #5
shera_hanif Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: MARS BURCUNUZUN GÖLGE YANLARI - Ophelia Astroloji @astrophel1a

Mars’ı düşük olan erkeğin hayatla mücadelesi düşüktür. Genelde bir şey için savaşmak istemezler. Tembellik çok olabiliyor. İlk tartışmada kaçabilir. İlişkisi için dağları delmez. Savaşacağı kadını aramaz. Onun için savaşılsın ister çünkü onda savaşacak güç yoktur. Genel olarak hep kurban psikolojisindedir. Morali bozulunca direkt bu bahaneleri sayar; “Aile problemlerim var, psikolojim bozuk, intihar edicem, yaşamanın ne anlamı var.”
Şimdi Mars’ı güçlü erkek neden iyidir anlamayanlar için örnek vericem.

Şimdi iki arkadaşım var ikisi de evli. İkisinin eşinin şöyle bir farkı var. Birinin marsı güçlü diğerinin marsı düşük konumda.

Mars’ı Koç olan erkek; eşini her zaman koruyup kolluyor. Ailesine kardeşlerine ezdirmiyor ve hep arkasında duruyor. Eşi için herkesle kavga ediyor. Kadınını el üstünde tutuyor her zaman

Mars’ı yengeç olan erkek ise; sürekli ailesini haklı buluyor. “Abimle beni birbirimize düşürme sus” diyor. Kızın görümcesi laf soksa cevap verip susturamıyor. Birisi ile dolaşmaktan korkuyor. Geçen işten çıkmış ben bittim hayatım karardı diyor depresyona giriyor sürekli olay bu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver