| Çinekop Buğulama
Çinekop Buğulama için Malzemeler
7 adet çinekop
1 adet soğan
1 adet havuç
1 adet patates
3 diş sarımsak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Karabiber
1 adet limon
Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır
Bir fırın tepsisine yağlı kağıt serilir.
Soğan, havuç ve patates halka halka doğranır.
Tepsiye havuç, patates ve soğan dizilir. Üzerine balıklar dizilir ve dilimlenmiş limon aralarına koyulur.
Sarımsak ezilir. Zeytinyağı içerisine sarımsak, tuz, karabiber koyularak iyice çırpılır ve balıkların üzerinden gezdirilir.
Fırın tepsisinin üzeri bir yüzü yağlı kağıt bir yüzü alüminyum folyo ile kapatılır.
190 derecede 25 dakika pişirilir. Afiyet olsun. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
aLinti
__________________
Kulun Adaleti Şaşar Ama ALLAH´in Adaleti Şaşmaz.. |