12 Ekim 2025, 11:56
|
#66 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Akrep Burcu
Yükselen Akrep : 7. Ev Boğa – 12. Ev Terazi
Açık düşmanların, yerinden kıpırdamayan Boğa kafasıyla karşına dikilen tipler: “Ben böyleyim” deyip milim kıpırdamazlar. Savaşları hızlı değil, uzun ve yıpratıcı olur, sabırla, inadıyla seni tüketmeye oynarlar. En çok da para, mal mülk, maddi konularda çıkarla, prim, miras, kira, ortak bütçe vb. huzurlarını bozduğunu düşündüklerinde “düzenime dokunma” diye karşı dururlar. Lükse, konfora düşkün olanları “benim olan benim” diyerek karşı durur; sahip oldukları şeye (eş, mevki, imkân) seni tehdit görürler.. Burada senin gölgen de devreye girer: uzlaşmayı reddettiğinde, “biz”den çok kaynak/konforu öncelediğinde, ilişkide kıskançlık sahiplenme yükseldiğinde tartışma daha da harlanır. “Benim kuralım, benim hızım” dediğinde karşı tarafın inadıyla çakışıp mücadelen ise uzar.
Gizli düşmanların ise Terazi 12. ev tonunda çalışıyor. Kibar gülümseme + arka planda ise ince ayar. Yüzüne zarif, arkandan ise ilişkilerini çekiştiren, “denge” bahanesiyle konuları halının altına süpürenlerdir. Nabza göre şerbet veren tiplerdir; netleşmekten kaçar, seni muğlak vaatlerle bekletir, pasif agresif küçük hamlelerle ilişkilerini, işlerini ince ince sabote ederler. Sana bir yüz, başkasına başka yüz gösterip algıyı yönetirler; “barışçıyım” imajıyla çatışmayı erteleyip stresi içten içe büyütürler. Burada senin gölgen de ortaya çıkar, “önce başkası rahat etsin” diyerek kendi ihtiyacını iptal etmek, yüzleşmekten çekinip sorunları biriktirmek, görünüşe dayalı bağlara meyletmek ve onay bağımlılığı… Hepsi senin yavaşça enerjini tüketir; ilişkiler ise “güzel görünümlü ama içi boş” kalabilir böylece
__________________ Hanif kalmak cesaret ister... |
|
| |