Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2025, 15:12   #1
blackhole
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Help Polemiği [1] Kalbim.NET #Help | 2025 Ekim

Merhaba değerli IRCForumlari.NET kullanıcıları;

2025 | Ekim ayı Help polemik konusu olarak Kalbim.NET Help Departmanı belirlenmiştir.

Kalbim.NET | Help departmanını kısaca tanıyalım ;

[ Kalbim.NET #Help Departmanı Ekim| 2025 ]

HelpFounder : Unye

HelpManager : TrabzoN & Erroneus

HelpMaster : BuseNaz & Carizma & NeFarkEdeR

CoMaster : Zeyno

CoMaster Aday : SucLu & Siluet

HelpDESK : SucLu

Kıdemli Helperlar : Sera & apranax & EL & Tomris & Lily & Peri & Lia & eS & Seval & Honeygirl & ELeNa & Cankiz

Helpers : Aayla & TURK & Inciçiçegi & MeLoDy & ElifNaz Mirzabey & eS & Asi & Sancak & Dimitri & Rüya & H3born &Tolqa & Ademoglu & EsraM & Ezgi & DeLiSoP & KraL & NeFaRKeDeR & Romantik_Serseri & Peace & Necati & Peri & My10ez & Kadirizim & Siluet & weSt & Güleyla & Hudeybiye & Salt & ExTaSy & EL & eQual & Sedaa & centilmen & İsa & apranax & FaLCı & Serkan & Arzu
SucLu & Almila & Cankiz & Afra & LoTuS & Liza & Fırtına & Sera & Smile & CeK & Balım & Meryem & Arzu & Serkan & sound_of_silence & Morpheus & Rota & Yagmur & DerYaA & OzaNn_ & Nn & Sevval & N & Asmenya & iPeK & FosForLu & KatLiam & Kimbilir & Aybays & Ersann & King & Tolga & Barbar & My10ez & & ganer191 & Huseyin & Elen

HelpStajyer/Aday : Evindar & Selin & Diva & Siluet & KurSaD & Selins & AyciL & Loya & Alin & Begum & Julian & AKINOGRT & Esmer_Kiz & Mem &BurÇak &Jahr & Barbar & BüşBüş & Esma & Naziye & Eylemmm & Yasemin & ilayda_35 & Minne & Roj & Nilay_ & Deli_kız & Gülüş
Diloşş & NisA_ & TayFa & EmreC29 & Hüso & Tirsoforü66 & LiLy & Okean & AsiBaYaN & CankiriMerkez & PusuLa

[ Kalbim.NET Help Departmanı Sistem İşleyişi ve Görev Dağılımları ]

Help Kordinatör : Unye

Help Kordinatör Yardımcısı : TrabzoN & Erroneous

Eğitim Sorumlusu : Erroneous

Mirchelp Ekibi : Apranax & Asi & Gizem & Sera & Necati & Sancak & Ayaz

Help Bot ve mIRC Script Sorumlusu : Unye & Erroneous

#mIRCHelp sorumlusu :Unye

#Sınav Kanalı Sorumlusu : Erroneous

Eğitmen Kadromuz : Unye & Erroneous & BuseNaz & TrabzoN

Eğitmen Adayları : SuseN & Nila & Lia & Zeyno & Sevval & Petek_86 & Arzu & Esmer_Kız & G

[ Kalbim.NET Help Departmanı Kanalları ]

#Help > IRCdaemon(Unreal3.2.8.1) ve RuLzzServices-0.5 KalbimNet Resmi komut destek kanalı.

#Helpers > Departman bireylerinin sohbeti ve bilgi alış veriş/paylaşım(ını) sağlayan kanal.

#Eğitim > IRCdaemon(Unreal3.2.8.1) ve RuLzzServices-0.5 Soruları ile donatılmış 7/24 online olan soru-cevap botu'nun aktif oldugu kanal.

#HelpEğitim > KalbimNet Help departmanı bireysel eğitim kanalı (helper ve adayların bulunacağı kanal).

#HelpDenetim > Bireysel eğitim sonrası adayların performans denetlendiği kanal.

#HelpDeneme > Helper adaylarına ya da helperlerimizin komut denediği kanal işlevindedir.

#mIRCHelp > mIRC/Scripting konularında destek verilen kanal.

#Sinav > Kişisel sınav yaptığımız ve değerlendirilmesi yapıldığı kanaldır.

#Helpyönetim > Help departmanı üst yönetim kanalı.

#OperEğitim >(Kaliteli Helper,Kaliteli Oper) Sistemi için açılan kanaldır.

[ Kalbim.NET Help Ekibi ]

ÖNEMLİ : Yapılacak yorumların saygı ve hoşgörü çerçevesinde olmasına dikkat edelim.Unutmayalım ki Help kültürünü devam ettirmek adına verilen emeklerin karşılığı yoktur.

IRCForumlari.NET olarak Kalbim.NET Help Ekibine kolaylıklar ve başarılar dileriz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver