Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2025, 10:03   #17
Kerem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Help Polemiği [1] Kalbim.NET #Help | 2025 Ekim

İlk olarak : İrcforumlari Ailesine Teşekkür Ederim; Bu ay polemik konusu seçtikleri için sonra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeklerinden dolayı ayrıca sağ olsun kardeşim...@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canlar soru sormuş bu kadar helper var mı admin var mı ? vs vs
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bende anca gördüğüm dolayı bir cevaplayım dedim evet bu kadar helper var daha fazlada öğrenci statüsünde ekleme yapabiliriz istersek zaten birçok admin oluyor zaten helper olduktan sonra ve helperden ayrılmak istemeyen helper kökenli adminler % (Halfop) olarak #help kanalımızda devam ediyorlar...Yardım severlik kanlarına işlemiş oluyor sonraki sorularda genelde nasıl yetişiyorsunuz oluyor ? hiçbir eğitim ''Helper Hocası'' aktif olmasa bile kendi kendine eğitim alınacak bir sistem var ordan tamamlanıp #helpsinav kanalında sınavından soruları cevaplayıp ilerleyebilirler vs vs.. yazacak çok şeyler ama en kısa böyle açıklayabildim...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hoş Forumlar Dilerim
~ Kk.

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver