Selam @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 4 günlük gecikmeyle konuyu gördüm. Kullanıcı adını görünce direkt mIRC Scripting dönemlerimiz aklıma geldi, yine isim hafızamın gücü konusunda yanılmamışım ki konularını aratınca 2008'den:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunu buldum. O zamanlar 15 yaşındaydım, mIRC handcoding'te çılgın atardık. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Halil) reis de yazmış konuya ve sorunu da o çözmüş; hayret “parantez unutmuşsun” diye kaynamamışım.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Hasan abi) gibi “mazinin hissiyatı” diye derin girmeyeceğim ama akşam akşam güzel nostalji oldu. Yaş da 32 oldu. Ama bu forumda benden ziyade 198x jenerasyonu çoktur, biz erken başladığımız için 3-5 yaşla bebe kalıyorduk o yıllarda. Hatta benim 15 yaşında olduğuma inanmayıp, yazdığım kodlardan dolayı trollediğimi, yaşımı küçük söylediğimi iddia edenler falan olurdu. Ne günlerdi yahu!
Linkteki konudan da görülebileceği üzere daha önce hesap sildirttiğim için Ağustos 2006 görünüyor üyelik tarihim ama normalde Ocak 2006'ydı.
Ahh ah.